Pečené medovo-horčicové kuracie mäso

Pečené medovo-horčicové kuracie mäso

Doba prípravy: 45 min.

Pečené medovo-horčicové kuracie mäso, ktoré pripravíte s akoukoľvek prílohou – ryžou alebo šalátom, napríklad s cottage cheese šalátom. Jedlo obsahuje až 35 gramov bielkovín.

Ingrediencie

Kuracie prsia

600 g

Med

170 g

Horčica

125 g

Soľ, korenie

podľa chuti

Cesnakový prášok

1/2 ČL

Paprika

1 ČL

Talianské korenie

1/2 ČL

Postup
  1. Predhrejte si trúbu na 180 °C.
  2. Vo veľkej miske zmiešajte med, horčicu a koreniny.
  3. Nakrájané kuracie mäso zmiešajte s omáčkou a položte na papier na pečenie. Ak vám zostane nejaká omáčka, nalejte ju na mäso.
  4. Pečieme 30 minút, potom kuracie mäso otočíme a pečieme ďalších 10 minút.

Z uvedeného množstva pripravíte 4 porcie, nutričné hodnoty sú uvedené na 1 porciu. Nutričné hodnoty sú informačné.

Nutričné hodnoty

Kalórie

330 g

Sacharidy

37 g

Tuky

5 g

Bielkoviny

35 g

Zdroj:Eatthismuch

Titulná fotka: Eatthismuch

Tagy:fit receptkuracie mäsomedovo-horčicové mäsoreceptyrecepty z kuracieho mäsa

Viac receptov nájdeš na cojest.sk
Podobné recepty
Výber zaujímavých receptov

Používaním webu Čo Jesť súhlasíte s podmienkami ochrany súkromia a súborov cookies. Viac sa dozviete tu.