Morčací burger

Netradičný burger z morčacieho mäsa

Doba prípravy: 25 min.

Netradičný burder z morčacieho mäsa je netradičný v tom, že na prípravu potrebujete cottage cheese, ktorý zmiešate s mäsom. No neznamená to, že bude zlý. Chutí fantasticky a môžete ho naplniť čím len chcete – zeleninou, kečupom, majonézou alebo uhorkou. Predstavivosti sa medze nekladú.

Ingrediencie

Mleté morčacie mäso

120 g

Špenát

15 g

Cottage Cheese

60 g

Kaiserka

1 ks

Postup
  1. Predhrejte si gril alebo panvicu.
  2. V miske zmiešajte mleté morčacie mäso, nakrájaný špenát a cottage cheese. Vytvorte zo zmesi placky.
  3. Mäsové placky opekajte z každej strny 10-15 minút alebo pokiaľ nie sú hotové. Podávajte zabalené v kaiserke.
Nutričné hodnoty

Kalórie

353 kcal

Sacharidy

22 g

Tuky

14 g

Bielkoviny

35 g

Vláknina

2 g

Zdroj:Eatthismuch

Titulná fotka: Eatthismuch

Viac receptov nájdeš na cojest.sk
Podobné recepty
Výber zaujímavých receptov

Používaním webu Čo Jesť súhlasíte s podmienkami ochrany súkromia a súborov cookies. Viac sa dozviete tu.