Losos na zázvore

Losos na zázvore

Doba prípravy: 35 min.

Losos na zázvore je chutná, trošku netradičná, možnosť ako pripraviť túto skvelú rybu. Okrem približne 200 kalórií, príjmete aj 23 gramov bielkovín a iba 5 gramov sacharidov. So šalátom z avokáda a fazuľky si ho užijete ešte viac a obohatíte svoje jedlo.

Ingrediencie

Losos

450 g

Med

20 g

Olivový olej

10 g

Dijonska horčica

15 g

Zázvor

4 g

Postup
  1. Predhrejte si trúbu na 175 °C.
  2. V malej miske zmiešajte olivový olej, med, Dijonsku horčicu a zázvor.
  3. Na filtety lososa rovnomerne rozotrite zmes, ktorú ste si pripravili. Pečte približne 15 až 20 minút v trúbe, pokiaľ sa ryba nebude pod vidličkou rozpadať.

Z uvedeného množstva pripravíte 4 porcie, nutričné hodnoty sú uvedené na 1 porciu.

Nutričné hodnoty

Kalórie

204 kcal

Sacharidy

5 g

Tuky

10 g

Bielkoviny

23 g

Zdroj:Eatthismuch

Titulná fotka: Eatthismuch

Tagy:dijonska horčicalososzázvor

Viac receptov nájdeš na cojest.sk
Podobné recepty
Výber zaujímavých receptov

Používaním webu Čo Jesť súhlasíte s podmienkami ochrany súkromia a súborov cookies. Viac sa dozviete tu.