Kuracie prsia plnené mozzarellou a špargľou

Kuracie prsia plnené mozzarellou a špargľou

Doba prípravy: 40 min.

Špargľa vie byť bez chuti. Skúste ju vložiť do kuracieho mäsa plneného s mozzarellou. Kuracie prsia pečené bez oleja v trúbe obsahujú necelých 300 kalórií a až 42 gramov bielkovín. Kuracie prsia plnené mozzarellou a špargľou môžete podávať so šalátom alebo ryžou s čiernou fazuľkou.

Ingrediencie

Kuracie prsia

600 g

Mozzarella

125 g

Strúhanka

30 g

Špargľa

120 g

Soľ, korenie

podľa chuti

Postup
  1. Predhrejte si trúbu na 180 – 190°C.
  2. Kuracie mäsi si naklepte a narežte tak, aby ste vytvorili kapsu.
  3. Do kapsy vložte časť mozzarelly a nakrájanú špargľu. Posypte strúhankou a položte na plech s papierom na pečenie.
  4. Pečte približne 25 minút.

Z uvedeného množstva pripravíte 4 porcie, nutričné hodnoty sú uvedené na 1 porciu.

Nutričné hodnoty

Kalórie

295 kcal

Sacharidy

7 g

Tuky

11 g

Bielkoviny

42 g

Vláknina

1 g

Zdroj:Eatthismuch

Titulná fotka: Eatthismuch

Tagy:5 ingredienciifit jedlofit receptkuracie mäsomäso so špargľoureceptrecept na obed

Viac receptov nájdeš na cojest.sk
Podobné recepty
Výber zaujímavých receptov

Používaním webu Čo Jesť súhlasíte s podmienkami ochrany súkromia a súborov cookies. Viac sa dozviete tu.