Kuracie mäso na talianský spôsob

Kuracie mäso na talianský spôsob

Doba prípravy: 25 min.

Veľmi jednoduché a veľmi chutné kuracie mäso pripravené na talianský spôsob, ktoré pripravíte bez oleja a pečené v trúbe. Jedna porcia tohto pokrmu obsahuje iba necelých 190 kalórií, minimum sacharidov a tukov a až 29 gramov bielkovín. Vhodnou prílohou môže byť ryža s čiernou fazuľou.

Ingrediencie

Kuracie brsia

120 g

Paradajky

120 g

Bazalka

2 ČL

Parmezán

5 g

Soľ, korenie

podľa chuti

Postup
  1. Predhrejte si trúbu na 180 °C.
  2. Kuracie mäso si nakrájajte na tenšie plátky. Na plech položte papier na pečenie a mäso.
  3. Nakrájajte si paradajky a bazalkové listy. Posypte kuracie mäso paradajkami, bazalkovými lístkami a nastrúhaným syrom. Pridajte soľ a korenie podľa chuti.
  4. Pečte mäso približne 20 minút alebo pokiaľ nie je mäso upečené.
Nutričné hodnoty

Kalórie

187 kcal

Sacharidy

6 g

Tuky

5 g

Bielkoviny

29 g

Vláknina

2 g

Zdroj:Eatthismuch

Titulná fotka: Eatthismuch

Tagy:fit receptykuracie mäsokuracie mäso na talianský spôsobreceptyrecepty na obed

Viac receptov nájdeš na cojest.sk
Podobné recepty
Výber zaujímavých receptov

Používaním webu Čo Jesť súhlasíte s podmienkami ochrany súkromia a súborov cookies. Viac sa dozviete tu.