Grécku kuracie prsia

Grécke kuracie mäso

Doba prípravy: 60 min.

Grécke jedla so svojím syrom Feta znejú vždy fantasticky. O to lepšie, ak sa skombinujú s kuracím mäsom. V tomto recepte sa dozvieš, ako si priraviť grécke kuracie mäso plnené práve týmto syrom a špenátom.

Ingrediencie

Kuracie prsia

3 ks

Soľ, korenie

podľa chuti

Špenát

280 g

Feta syr

220 g

Cesnak

1 strúčik

Paprika

1/2 ČL

Postup
  1. Ak sú kuracie prsia príliš hrubé, pokúste sa ich valčekom zmenšiť aby boli širšie.
  2. Špenát zmiešajte s cesnakom a syrom feta.
  3. Vytvorte vodorovnú kapsu v kuracích prsiach a naplňte ju zmesou. Prepichnite kuracie prsia špáradlom.
  4. Posypte mäso paprikou. Pečte odkryté na 170 stupňov po dobu 45 minút.

Z daného množstva pripravíte 6 porcií. Nutričné hodnoty sú uvedené na 1 porciu.

Nutričné hodnoty

Kalórie

2556 kcal

Sacharidy

4 g

Tuky

11 g

Bielkoviny

34 g

Vláknina

1 g

Zdroj:EatThisMuch

Titulná fotka: EatThisMuch

Viac receptov nájdeš na cojest.sk
Podobné recepty
Výber zaujímavých receptov

Používaním webu Čo Jesť súhlasíte s podmienkami ochrany súkromia a súborov cookies. Viac sa dozviete tu.