Grécke Fettuccine

Grécke Fettuccine

Doba prípravy: 25 min.

Tieto fettuccine na grécky spôsob pripravíte už za 25 minút a obsahujú typické grécke suroviny – čierne olivy a syr feta. Obsahujú necelých 500 kalórií a 21 gramov bielkovín.

Ingrediencie

Celozrnné cestoviny

450 g

Paradajky

270 g

Olivy

35 g

Čerstvá mäta

1 ČL

Syr Feta

110 g

Soľ, korenie

podľa chuti

Postup
  1. Nakrájajte paradajky, mätu a olivy.
  2. Uvarte si cestoviny v jemne osolenej vode. Cestoviny varte približne 7 minút.
  3. Paradajky, mätu a olivy vložte do hrnca, ktorý je na platni s stredne vyoskou teplotou. Pridajte syr Feta a nechajte mierne roztopiť.
  4. Uvarené cestoviny vložte do misky a premiešajte so zmesou z paradajok. Môžete dochutiť soľou a korením.

Z uvedeného množstva pripravíte 4 porcie, nutričné hodnoty sú uvedené na 1 porciu.

Nutričné hodnoty

Kalórie

491 kcal

Sacharidy

90 g

Tuky

9 g

Bielkoviny

21 g

Zdroj:Eatthismuch

Titulná fotka: Eatthismuch

Tagy:cestovinycestoviny na grécky spôsobfettuccinegrécke fettuccinevegetarianske jedlo

Viac receptov nájdeš na cojest.sk
Podobné recepty
Výber zaujímavých receptov

Používaním webu Čo Jesť súhlasíte s podmienkami ochrany súkromia a súborov cookies. Viac sa dozviete tu.